Jelbert & Nynke op missie naar Nepal

Nynke Hofstede
Qr
from €500 (100%)

Wij zijn Jelbert en Nynke, een echt volleybal koppel. Jelbert heeft ervaring met inzamelingsacties en werken voor een goed doel in het buitenland. Nynke volleybalt in de Nederlandse Eredivisie en heeft haar hart ook op de goede plek. Volleybal heeft ons beiden veel gegeven in het leven, dit willen we ook voor de kinderen in Nepal.

We willen lokaal inkopen gaan doen om volleybalpakketten te kunnen samenstellen, welke we persoonlijk gaan overhandigen op lokale scholen in Nepal. Hiermee krijgen de scholen de beschikking over materialen en kleding, waarmee ze kunnen volleyballen. Naast dat we de pakketten persoonlijk gaan overhandigen, willen we ook clinics gaan geven aan de kinderen.

Ook willen wij graag extra aandacht vragen voor Kopila Upreti. Kopila is een topvolleybalster uit Nepal. Haar weg naar de top ging allesbehalve gemakkelijk. Ze mocht niet naar school en zeker niet meetrainen met het volleybal. Toch slaagde ze erin haar doel te bereiken en werd ze zo een rolmodel in de strijd voor vrouwenrechten. Samen met de Nevobo zette zij het project 'Volleyball4Life' op, om meisjes de wijze lessen uit haar eigen leven bij te brengen. 

Door samen te werken met Volleybal4Life en Net4kids, willen wij extra aandacht vragen voor Kopila. Met jullie donaties kunnen wij extra salaris voor Kopila mee brengen.  

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

View all
€80 25-12-2020 | 12:32
€50 23-12-2020 | 10:25 Ik heb gezien hoe belangrijk sport/volleybal een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van jonge mensen.
€100 02-10-2020 | 11:07
€10 26-09-2020 | 23:04
€20 19-09-2020 | 11:14